Unikátní nealkoholický nápoj s obsahem alkoholu do 0,5% založený na vysokém obsahu citronové šťávy, který přirozenou fermentací potěší jemnou bublinkou, nízkou energetickou hodnotou, vitamíny C a B a zejména návykovou chutí.
První svrchně kvašený nealkoholický nápoj na trhu který vzniká kombinací technologie výroby piva a vína. Fermentací šťávy ze zralého sicilského citronu na šampaňské kvasince přišlo na svět chuťově výjimečné citronové osvěžení s jemnou přirozenou bublinkou, burčákovým nádechem a obsahem alkoholu do 0,5% (čili stále nealko nápoj). Dlouhodobým vývojem a kombinací klasických fermentačních technologií používaných ve vinařství a pivovarnictví našli v LemonApe způsob, jak dostat skvělou chuť, vitamíny C a B, citronovou vlákninu a detoxikační účinky citronu pod zátku lahve z hnědého skla s ikonickým „F“.
Exkluzivní Fermentáda, „sekt“ mezi nealkoholickými nápoji, si zaslouží zvýšenou pozornost při servírování. Optimálně podávejte vychlazenou do kvalitních sklenic z tenkého skla na bílé víno či prosecco. V přirozeném perlení při nalévání tak dokonale vynikne bohaté aroma přírodních ingrediencí. Zažít osvěžující slavnostní pocit uprostřed všedního dne je tak snadné, když máte po ruce Fermentádu.